Geocaching > GPS navigáció - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Geocaching > 10 weboldal. Kategória leírása:

gps.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Ingyenes Geocaching program GPS-es Nokiákra
http://www.pdamania.hu/content/10842/

Sokunk kedvence, a műholdas ládakeresés, közismertebb nevén a Geocaching mostantól még könnyebb lehet a GPS-sel rendelkező Nokiás ládavadászoknak. A Trimble ingyenessé tette a Geocache Navigator elnevezésű szoftverét, mely a kapcsolódó linkről letölthető...

Ingyenes Geocaching program GPS-es Nokiákra
turistautak.hu
http://turistautak.hu/

A turistautak.hu Magyarország leggyorsabban fejlődő nonprofit térkép-portálja, ingyenesen hozzáférhető, igényes elektronikus térképszolgáltatásokkal. A névben vállalt turistautakon túl a teljes közúthálózat és a települések utcaszintű térképezését is végzi, és elektronikus formátumok széles skáláján publikálja. A nagyszabású kezdeményezésen dolgozó lelkes csapat munkája összetett: GPS-es terepbejárásoktól térképrajzoláson át a fejlesztésekig mindent magunk végzünk - szabadidőben, nonprofit alapon. Interneten szerveződő közösségünk nyitott, folyamatosan várjuk a felhasználók visszajelzéseit és újabb tagok bekapcsolódását a munka bármely szintjén.

turistautak.hu
Geocaching.com
http://www.geocaching.com/

Geocaching.com - The Official Global GPS Cache Hunt Site.

Geocaching.com
Mi a geocaching?
http://www.kku.bme.hu/esemenyek/geocaching.html

A geocaching lényege, hogy egy jól lezárt ládikát a vállalkozó kedvű játékos elrejt egy általa kiszemelt, valamilyen szempont szerint megismerésre, felfedezésre érdemesnek ítélt helyen, és egy erre alkalmas GPS készülékkel a megfelelő módon rögzíti a rejtekhely (ez a "cache") pontos koordinátáit.

Mi a geocaching?
gpsgames.hu - Játékok
http://gpsgames.hu/jatek/

A gpsgames.hu cím magáért beszél. Ezen az oldalon a fő tevékenység a játék, mégpedig GPS-szel, azaz ha úgy tetszik: műhóddal. Mit lehet GPS-szel játszani? Az egyszerű kincskeresésen túl összetettebb, kalandjáték-jellegű élményekben is lehet részed, ismeretlen utakat járhatsz be, vagy épp a GPS-es pontkeresést megfordítva "analóg" leírás alapján kell megtalálnod egy koordinátát. Nincs szükség geodéziai alapképzettségre, vagy bonyolult GPS-vevőre, egyszerű kézi GPS-szel, vagy akár autós készülékkel is megtalálhatod a kedvedre való szórakozást.

gpsgames.hu - Játékok
Kincsvadászat helyzetjelzővel
http://index.hu/tech/mp3/kincs

A geocaching megérkezett Magyarországra. A bújócska és a high-tech ötvözésével született meg a geocaching nevű játék. Az interneten játszott társasjáték lényege, hogy valaki eldug egy dobozt az erdőben, majd publikálja annak koordinátáit a neten. A többiek pedig műholdas helyzetmeghatározó segítségével megpróbálják felkutatni és megszerezni a "kincset".

Kincsvadászat helyzetjelzővel
Wikipédia: Geocaching
http://hu.wikipedia.org/wiki/Geocaching

A geocaching (a görög geo = föld és az angol cache = rejtekhely szavakból) szabadidős tevékenység, természetbarát hobbi, játék, mely a kincskeresés ősi szenvedélyére alapozva egyesíti a modern technikát (GPS, Internet) a természetjárással, a turizmussal és az ismeretterjesztéssel. Maga a játék mintegy 150 éves múltra tekint vissza, ekkor még csak a földrajzilag nevezetes pontokról szóló írásbeli közlésekre hagyatkoztak a játékosok. A geocaching ettől az alapjátéktól a GPS eszköz intenzív használatában különbözik, ugyanis az elrejtett ládát a nyilvánosságra hozott földrajzi koordinátái alapján GPS eszközzel lehet a legkönnyebben megközelíteni.

Wikipédia: Geocaching
Geocaching Közhasznú Egyesület
http://geocaching.hu/

Üdvözlünk Magyarország hivatalos geocaching honlapján! A Magyar Geocaching Közhasznú Egyesület honlapja.

Geocaching Közhasznú Egyesület
Androczky.hu
http://www.androczky.hu/geocaching/

Nemrég megismerkedhettem egy új és rendkívül izgalmas szabadtéri tevékenységnek, sprotnak és azóta függő vagyok. A Geocaching olyan, mint egy nagyon szórakoztató kalandjáték GPS tulajoknak. A rejtekhely-vadászatban való részvétel remek módja egy GPS képességeinek kihasználására. Az alapötlet az, hogy személyek vagy szerveződések rejtekeket hoznak létre és megosztják ezek pontos helyét az Interneten. A sok-sok GPS felhasználó aztán a koordináták segítségével felkeresheti ezeket. Egy-egy ilyen "geoláda" számos jutalmat rejthet, azonban egy szabály van: Ha kiveszel egy ajándékot a ládából, bele is kell tenned valamit az utánad jövőknek!

Androczky.hu
Index Fóruma
http://forum.index.hu/Article/showArticle?cmd=Article_showArticle&t=9039507

Index Fóruma - Geocaching Törzsasztal. Itt is sok mindent megtudhatsz a geocaching-ről...

Index Fóruma
Hirdetések
Oldal leírása
gps.wyw.hu: GPS katalógus - gps navigáció, helymeghatározó. Használt és új gps, webáruház, üzletek, tesztek, térképszoftverek, geocaching, tomtom, garmin, navigation, túra navigáció, járműkövetés.
Gyűjteményünkben 205 válogatott GPS navigáció témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 205 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 47899