GPS tesztek > GPS navigáció - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: GPS tesztek > 22 weboldal. Kategória leírása:

gps.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Nagy naviteszt
http://mobilarena.hu/teszt/nagy_naviteszt/bevezeto.html

Navikat teszteltünk. Nem is keveset. A PDA Futár, a GPS Trade Kft és a Navi-Gate Kft jóvoltából 8 navigációra tervezett eszköz érkezett egyszerre. Nosza, neki is estünk. A felhozatal elég vegyes volt, hiszen a legolcsóbb darabért alig kell többet adnunk 50 Mátyás királyos magyar papírpénznél, míg a legdrágább bizony ennek több, mint a duplája a boltokban. Mindez persze nem azt jelenti, hogy a teljes palettát lefednék tesztünk szereplői, de a legnagyobb példányszámban fogyó árfekvésűek közül válogattunk.

Nagy naviteszt
Olcsó navik egymás ellen
http://mobilarena.hu/teszt/olcso_navik_egymas_ellen/bevezeto.html

A mostani tesztben két olcsóbb versenyző szerepel, ezúttal a MobilX jóvoltából a Garmin legegyszerűbb, jelenleg 60 ezer forintos készüléke került a mérleg egyik, míg az Infopatika közreműködésével a Tibo A1700 a másik serpenyőjébe. A Tibo nálunk járt verziója kicsivel olcsóbb (51900 Ft), de létezik belőle egy 72 ezer forintos verzió is, amely csontra ugyanezt tudja, csak nagyobb a kijelzője. Ha körülnézünk a piacon, akkor labdába rúghat még a Mio C250, illetve valami olcsóbb MyGuide is, de ez utóbbi három eszköz mind az iGO rendszert használja, így csak a többletszolgáltatások, az esetleges akciók és a külső dönt közöttük.

Olcsó navik egymás ellen
Garmin Nüvi 550 teszt
http://www.geochallenge.hu/index.php?mit=85&cikk_id=11

Autós GPS-t szeretnék, amivel lehet kirándulni is. Mit vegyek? - gyakori kérdés, és immáron válasz is van rá, a GARMIN Nüvi 550. Eddig vagy különféle PDA-kkal volt szokás kísérletezni, esetleg két készülékkel megoldani a feladatot. A fenti kérdésre egyfajta válasz az Oregon is, bár ő a másik irányból - a kézi GPS-ek felől - közelíti az arany középutat. A Nüvi 550-es egy hosszú ideje tátongó piaci rést készül betömni, valószínűleg sikerrel.

Garmin Nüvi 550 teszt
Navon N550 GPS teszt
http://www.technet.hu/gps/20081220/uj_igo_van_rajta_-_navon_n550_gps_teszt/

Nem ezt a kütyüt szerettem volna tesztelni. Valójában egy másik iGO-klónra vártam nagyon. Meg is kaptam, majd visszaadtam a gyártónak, mert rövid idõ alatt egy A4-es oldalnyi hibát szedtem össze vele kapcsolatban. Elkeseredésemen gyorsan átlendített a Speedshoptól tesztelésre kapott Navon N550 GPS, amely már a legújabb iGO 8.3 verziót futtatja. Immár azonban nem is bánom, hogy ez a modell került terítékre. Mégis szép befejezése ez az évnek.

Navon N550 GPS teszt
Garmin nüvi 660 - navigáció szélesvásznon
http://mobilarena.hu/teszt/garmin_nuvi_660_navigacio_szelesvasznon/tartozeko ...

Mint írtam a kijelző hatalmas. Összehasonlításképpen a Mio C310-em kijelzője 3,5 inch méretű, tehát a nüvi valóban egy izmos, szélesvásznas displayt kapott. Az előlap csaknem teljes egészét elfoglalja a már fent taglalt kijelző...

Garmin nüvi 660 - navigáció szélesvásznon
Testközelben: Mio Moov 200HU
http://www.kutyu.hu/content/view/2556/3/

Szerkesztőségünkbe érkezett a Mio termékcsalád legkisebb tagja, a Moov 200 HU. Nagyon örültem neki, kíváncsi voltam mire képes az új szoftverrel, az amúgy pofás kis készülék. Kicsomagoltam, majd rögtön hadrendbe állítottam. Több meglepetés is ért, jó is és rossz is, összességében azt gondolom, hogy egy jó HW-t ötvöztek egy erősen béta állapotú szoftverrel. Ezen persze egy frissítés sokat javíthat!

Testközelben: Mio Moov 200HU
Mio C510 - arany középút
http://mobilarena.hu/teszt/mio_c510_arany_kozeput/a_sorozat.html

A Mio idén nyáron dobta piacra első olyan készülékeit, amik elsősorban navigációra termettek. A C310, C510 és C710 néven kapható trió középső darabját kaptuk most tesztelésre. Ezek az eszközök új elnevezést is meghonosítottak, úgy hívjuk őket, hogy PNA. A mozaikszó a Personal Navigation Assistant kezdőbetűiből tevődik össze, talán le sem kell fordítani magyarra, annyira egyértelmű a jelentése.

Mio C510 - arany középút
Tomtom ONE vs. Mio C310
http://mobilarena.hu/teszt/tomtom_one_vs_mio_c310/bevezeto.html

A MobilX két eszközt küldött, az egyik a már ismert Mio C310, a másik viszont egy Tomtom ONE néven futó PNA, így aztán mindkettőt felraktuk a szélvédőre és nekivágtunk az országnak. Az összehasonlítás már csak azért is érdekes, mert a C310 és a ONE is az adott gyártó legolcsóbb modellje, szinte egy árban vannak, mégis nagyok az eltérések.

Tomtom ONE vs. Mio C310
Keresem az utam - TomTom GO 910 teszt
http://nonstopmobil.hu/keresem-az-utam-tomtom-go-910-teszt-20061122.html

Akik igazán jártasak a navigációs eszközök világában, azoknak nem új név a TomTom. Külföldön már komoly hírnévre tett szert a holland gyártó, hazánkban viszont csak nemrégiben indult hódító útjára. A kifejezetten autós használatra készült GO 910 a cég jelenlegi csúcsmodellje.

Keresem az utam - TomTom GO 910 teszt
Garmin Oregon 300 teszt
http://www.multinavigator.hu/cikk.php?id=733

Nemrég megjelent a Garmin outdoor GPS-eknek egy újabb sorozata, az Oregon. Sok mindenben hasonlít a korábbi Colorado sorozathoz, de azért van benne jó pár lényeges eltérés.

Garmin Oregon 300 teszt
Mi kell a nőnek és a férfinek?
http://www.pdamania.hu/content/9960/

Három különböző, de majdnem egyforma Garmin autós GPS került a kezünkbe. A gyártó szerint mindegyik másnak készült. Miben különböznek a navigátor-tesók? Megéri-e a világ legnagyobb forgalommal rendelkező Garmin három új modellje az árát?

Mi kell a nőnek és a férfinek?
TomTom GO 720
http://www.pdamania.hu/content/9948/

A világ egyik legnagyobb GPS navigációs eszközgyártója hiába volt eddig első, a legjobb Európában, a keleti régióban szinte használhatatlanok voltak a termékei. A TomTom úgy döntött, hogy a régiónk végre fontos a számára. Bár már megkezdett reklámkampánya még csak pár plakátban, és 3-4 TomTom modell megjelenésével érzékelhető, azonban aki kezébe veszi a Holland gyártó legújabb termékeit, érdekes változásokat tapasztalhat rajta. Mi is bekapcsoltuk a legjobb, legprofibb modellek közé sorolható TomTom GO 720 GPS navigátort, és megnéztük, versenyképes-e bruttó 124 890 forintos árával.

TomTom GO 720
Edge 605 - kerékpáros készülék
http://www.geochallenge.hu/index.php?mit=85&cikk_id=8

Kipróbáltuk az Edge 605-öt, a Garmin legújabb kerékpáros GPS-ét. A Garmin korábbi kerékpáros készülékei, az Edge 205 és az Edge 305 is igen kiváló segítők az edzésben, de navigációs téren – tekintve hogy térképet nem kezeltek – csak igen egyszerű alapszolgáltatásokat nyújtanak. Most bemutatjuk azt a készüléket, amit sok Edge-ben gondolkodó kerékpáros hiányolt: a térkép fogadására is alkalmas Edge 605-öst. (Gyakorlatilag az Edge 705 is ugyanazekkel a tulajdonságokkal rendelkezik, ott a többletet a szenzorok – pedálfordulat és szívritmus érzékelés – jelentik.)

Edge 605 - kerékpáros készülék
Garmin nüvi 310 - a pók hálójában
http://mobilarena.hu/teszt/garmin_nuvi_310_a_pok_halojaban/kulso.html

Bizonyára sokan olvasták a Garmin Nüvi 660-ról készült tesztünket. Akik nem, azok most pótolhatják a hiányosságot, ugyanis édemes azzal kezdeni, ha a Nüvi 310-ről írunk. Igazából egy mondatban el tudnám intézni jelen tesztalanyunkat, mégpedig: ”nüvi 660 kicsiben”. De nem ezért fizetnek, és nem ezért olvasnak minket azok akik ide tévednek, úgyhogy a rövid változat, és a teljes ismétlés közötti arany középutat választottam: rövid cikkbe foglalom a 660 után tapasztalt különbségeket, és hasonlóságokat, és leírom a véleményemet.

Garmin nüvi 310 - a pók hálójában
NDrive G800S készülékteszt
http://www.pdastore.hu/articles/NDRIVE_G800S_TESZT/

Elöljáróban annyit, hogy én is először találkozom a márkanévvel, így körülbelül annyi információ ugrik be a márkanév első hallatára, mint a kedves Olvasónak! Nagyjából nulla. Éppen ezért vettem érdeklődéssel kezembe a frissen érkezett terméket. Amennyi kiderült a hivatalos honlapjukról, hogy Portugáliában vannak...

NDrive G800S készülékteszt
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
gps.wyw.hu: GPS katalógus - gps navigáció, helymeghatározó. Használt és új gps, webáruház, üzletek, tesztek, térképszoftverek, geocaching, tomtom, garmin, navigation, túra navigáció, járműkövetés.
Gyűjteményünkben 205 válogatott GPS navigáció témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 205 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 47899