Gps navigáció > GPS navigáció - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gps navigáció > 15 weboldal. Kategória leírása:

gps.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
GPS készülékek
http://gps-keszulekek.infokozpont.com/

Mi a GPS? Hogyan működik? Az Alapötlet. A rendszer kialakítása igen nagy összegeket emésztett fel (indításkor kb. 12 milliárd USD). Az 1970-es években, a hidegháború során kezdtek a fejlesztésbe, ez része volt a szigorúan titkos csillagháborús tervnek.

GPS készülékek
Navigációról mindenkinek
http://www.pdamania.hu/content/5146/

A GPS technológia ma már szinte mindenki számára elérhetővé vált. Azonban sokan nem tudják, hogy miként és hogyan alkalmazhatják a technológia adta képességeket a lehető legegyszerűbben és persze a leginkább pénztárca kímélő módon.

Navigációról mindenkinek
Globális Helymeghatározó Rendszer
http://hu.wikipedia.org/wiki/GPS

A GPS (Global Positioning System) Globális Helymeghatározó Rendszer, az Amerikai Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma (Department of Defense) által (elsődlegesen katonai célokra) kifejlesztett és üzemeltetett – a Föld bármely pontján, a nap 24 órájában működő – műholdas helymeghatározó rendszer. A GPS egy fejlett helymeghatározó rendszer, amellyel 3 dimenziós helyzetmeghatározást, időmérést és sebességmérést végezhetünk földön, vízen vagy levegőben. Pontossága jellemzően méteres nagyságrendű, de differenciális mérési módszerekkel akár mm-es pontosságot is el lehet érni, valós időben is...

Globális Helymeghatározó Rendszer
A műholdas helymeghatározás elve
http://www.muszeroldal.hu/measurenotes/bartha.html

A műholdas helymeghatározás elve, és gyakorlati alkalmazása.

A műholdas helymeghatározás elve
Gps suli
http://gpsgames.hu/gps_suli/

Miért fontos a tájékozódás? Ahhoz, hogy eligazodjunk a világban, először azt kell tudnunk, hogy hol vagyunk. Hogyan helyezhetjük el magunkat a térben és az időben? Einstein 1905-ben megjelent speciális relativitáselmélete óta szokás használni a tér-idő fogalmát, ezzel is kifejezve a tér és az idő nagyon szoros kapcsolatát....

Gps suli
Mindentudás Egyeteme
http://origo.hu/mindentudasegyeteme/pap/20030623paplaszlo41.html

Mindentudás Egyeteme - Pap László: A technika új csodája: a globális helymeghatározás. A földrajzi helyzet meghatározásárára már a legrégebbi civilizációk is ismertek módszereket. A 20. század végén született műholdas globális helymeghatározó rendszerek (GPS) a korábbi feladatokat rendkívül nagy pontossággal képesek végrehajtani, s számtalan új feladat megoldására is alkalmasak. Az előadás betekintést nyújt a földrajzi pozíció kiszámításához szükséges fizikai és matematikai ismeretekbe. Megismerkedhetünk a GPS rendszerek működési elvével és technikai megvalósításával, így a műholdas infrastruktúra elemeivel, a műholdak és a GPS vevők közötti kommunikáció módjával. Gyakorlati példákon keresztül pillanthatunk be a helymeghatározó rendszerek széleskörű alkalmazási lehetőségeibe a geodéziai, ipari, közlekedési területektől egészen a szabadidős felhasználásokig.

Mindentudás Egyeteme
GPS rendszerek forgalmazása
http://www.carprophet.eu/

GPS rendszerek forgalmazása területén szerzett tapasztalatokkal a hátunk mögött 2009 májusában megalakítottuk társaságunkat. Cégünk GPS járműkövetés, GPS nyomkövető, mobil üzemanyagkút és gépüzemnapló rendszerek telepítésével, üzemeltetésével és fejlesztésével foglalkozik. Az általunk kínált termékek és szolgáltatások egy évek óta működő bevált rendszer alapján nyújtanak segítséget különböző vállalkozások számára.

GPS rendszerek forgalmazása
For-Max webáruház, gps navigáció, pda, pna, motoros gps
http://www.for-max.hu

GPS, PDA, PNA, motoros navigáció, autóba épített GPS online vásárlása. Kipróbálási lehetőség boltunkban. Autós multimédia ,hordozható LCD, autórádiók, hordozható DVD lejátszók, radardetektor, lézerblokkoló.

For-Max webáruház, gps navigáció, pda, pna, motoros gps
Hogyan mér távolságot a GPS?
http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=8031

A helymeghatározás egy nagyon egyszerű geometriai elven alapul: adott térben három ismert pont (jelen esetben műhold) helyzetéből kiszámítható egy negyedik, ismeretlen pont (vagyis a mi álláspontunk) helyzete, ha tudjuk az ismeretlen pontnak az ismert pontoktól való távolságát. Így amikor a GPS-készülékkel mérést végzünk, gyakorlatilag az égen „látható” műholdaktól való távolságunkat mérjük. A műholdak rádióhullámok formájában egy jelsort bocsátanak ki, amit a GPS készülék érzékel...

Hogyan mér távolságot a GPS?
Elegáns GPS Európa-térképpel
http://gpsnavigacio.eu

Új GPS olcsón, garanciával, Európa-térképpel - beüzemelve, indulásra készen. Érdekel?

Elegáns GPS Európa-térképpel
nyomkövetés
http://nyomkovetes.net

A tőlünk kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval bárhonnan, bármikor használhatja térképünket, élőben nyomon követheti gépjárművét, alkalmazottját, szeretteit anélkül, hogy zavarná őket tevékenységükben. Térképünk könnyen kezelhető, átlátható és gyors, ami a napi munkavégzés vagy vészhelyzet esetén elengedhetetlen. Minden általunk kínált csomag magában foglalja egész Európát — utcaszintű részletességgel — külön opciós költség nélkül!

nyomkövetés
GPS koordináták kijelzése térképen
http://www.futas.net/gps/gps-koordinatak-hely-keresese.php

GPS koordináták kijelzése és térkép megjelenítése koordináták alapján. Add meg a szélességi és hosszúsági fokokat a térképes megjelenítéshez! Az oldalon lehetőség van geokódolásra is adott cím beírása segítségével.

GPS koordináták kijelzése térképen
Gpsnyomkovetes.org
http://gpsnyomkovetes.org

Térképünk egész Európában utcaszintű, magyar nyelven is elérhető, könnyen kezelhető, átlátható és gyors, ami nemcsak megkönnyíti munkáját, de növeli cége produktivitását is. Áttekinthető grafikonokon követheti a különböző tevékenységeket, mint pl.: üzemanyagszint változása, sebesség, motorfordulatszám, motorhőmérséklet, stb. Nem csak a kommunikációs költségei csökkenthetnek, az irodai adminisztráció is kevesebbe kerül mert, bizonyos munkafolyamatok automatizáltan készülnek el, mint Pl.: a munkaidő-nyilvántartás.

Gpsnyomkovetes.org
Facebook - nyomkovetes.net
http://facebook.com/nyomkovetes.net

Cégünk az egyéni ügyfelek és a kisebb mikro-vállalkozások igényeit is szem előtt tartva alakította ki profilját. Nálunk az alacsony készülékárak, tervezhető havi költségek mellett a piacon az egyik legjobb szolgáltatást veheti igénybe. Nyomkövető rendszerünk a legmodernebb GPS, GSM, GPRS technológiákat felhasználva működik évek óta. Rendszerünk megbízhatóságát az egyre növekvő ügyfelek száma is bizonyítja!

Facebook - nyomkovetes.net
LD-Agro mezőgazdasági GPS
http://www.agrogazda.hu/sorvezeto_es_teruletmero/gps-es_sorvezeto/

Nincs kihagyott és átfedett terület. Csökkentse költségeit, tegye hatékonyabbá munkáját a földeken! Válassza a legsokoldalúbban fejleszthető Leica sorvezető GPS- t, hogy Ön is megsokszorozhassa bevételét!

LD-Agro mezőgazdasági GPS
Hirdetések
Oldal leírása
gps.wyw.hu: GPS katalógus - gps navigáció, helymeghatározó. Használt és új gps, webáruház, üzletek, tesztek, térképszoftverek, geocaching, tomtom, garmin, navigation, túra navigáció, járműkövetés.
Gyűjteményünkben 205 válogatott GPS navigáció témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 205 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 47899