Gps gyártók, gps márkák > Garmin > GPS navigáció - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gps gyártók, gps márkák > Garmin > 10 weboldal. Kategória leírása:

gps.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Turistatérkép Garmin GPS-ekhez
http://turistautak.hu/garmin.php

Turistatérkép Garmin GPS-ekhez Magyarország teljes területéről, napi frissítéssel. Hosszas várakozás után eljött végre a nagy pillanat, amikor a nagyközönség elé állhatunk olyan térképekkel, amelyeket GPS-be töltve is lehet használni. Elsőként a Garmin térképes készülékeihez készült el betölthető térkép. Az útvonaltervezésre alkalmas GPS-ekben, illetve a PC-n futó MapSource alkalmazásban ezek a térképek automatikus útvonaltervezésre is alkalmasak, így két pont között megadják a leggyorsabb / legrövidebb utat és annak vetületi hosszát.

Turistatérkép Garmin GPS-ekhez
Garmin.hu
http://www.garmin.hu/

A GARMIN a világ vezető navigációs készülékgyártója. Leányvállalatain keresztül a Garmin Ltd. navigációs, kommunikációs és informatikai készülékek és berendezések tervezésével, gyártásával, forgalmazásával és értékesítésével foglalkozik, amelyek túlnyomó részben a GPS-technológiát alkalmazzák.

Garmin.hu
Árukereső - Garmin
http://www.arukereso.hu/gps-navigacio-c3548/0-garmin.html

Garmin GPS navigáció árak, boltok, vélemények. Hol a legolcsóbb a GPS? GPS vevő: legjobb ár számos áruház, válaszd ki a legnépszerűbb GPS navigációs készüléket.

Árukereső - Garmin
Garmin.com
http://www.garmin.com/

Garmin | Follow the leader. A világ vezető navigációs készülékgyártója. Designs, manufactures and markets GPS navigation, communication and sonar products.

Garmin.com
Garmin Nüvi 765T
http://www.geochallenge.hu/index.php?mit=90&keszulek_id=188

Új navigációs perspektíva a nüvi 765T készülékkel : csúcskategória prémium szolgáltatásokkal Sávinformációs szolgáltatás, 3D épületobjektumok, forgalom elkerülés (TMC), GPS HotFix™ technológia és fénykép navigáció. Sztereó Bluetooth : fejlett telefonkönyv szolgáltatás segítségével fogadhat mobiltelefon hívásokat a navigációs berendezésén, valamint szólaltathat meg MP3 zenéket arra alkalmas autórádióján.

Garmin Nüvi 765T
Garmin Colorado és Oregon fórum
http://gpsgames.hu/forum/2/102/garmin_colorado_es_oregon_/

Mit tud, mit nem, vegyek-e ilyet, hardware, software, firmware, okos dolgok a készülékkel kapcsolatban.

Garmin Colorado és Oregon fórum
Garmin Oregon 400t
http://www.geochallenge.hu/index.php?mit=90&keszulek_id=189

Az Oregon 400 érintőkijelzőt, gumírozott borítást, nagy érzékenységű GPS vevőt, barometrikus magasságmérőt és elektronikus iránytűt (csak 300 és 400t), microSD memóriahelyet, képnézegetőt és további funkciókat tartalmaz. Akár vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is megoszthatja Oregont használó ismerőseivel az útpontjai, útvonalait, GeoCaching pontjait.

Garmin Oregon 400t
Garmin Nüvi 860
http://www.geochallenge.hu/index.php?mit=90&keszulek_id=182

Bemutatjuk a nüvi 860-as, fejlett navigációs berendezést. Hangfelismerési technológiájának (SR, magyar nyelven nem érhető el), szélesvásznú kijelzőjének, előre töltött térképeinek és FM sugárzójának köszönhetően rendkívül könnyű és élvezetes a kezelése. Mint minden 800-as sorozatú nüvi készülék, ez a modell is engedelmeskedik a kimondott utasításoknak (angol, francia, spanyol, olasz, német nyelven érti meg az utasításokat).

Garmin Nüvi 860
Garmin Colorado tippek és információk
http://www.geochallenge.hu/index.php?mit=85&cikk_id=7

Ezen az oldalon a Garmin Colorado készülékkel kapcsolatos hasznos információkat szeretnénk megosztani Önnel. Ha tudomása van olyan oldalról, amely hasznos lehet a többi Colorado felhasználónak, kérjük, ossza meg velünk! Köszönjük!

Garmin Colorado tippek és információk
A kincskereső GPS - Garmin Colorado 300
http://www.technet.hu/gps/20080220/a_kincskereso_gps_-_garmin_colorado_300/

A készülékház strapabíró, mégsem ipari. Elsőre nem hinné el a szem, hogy bírja a port, ütést, és a vizet is, mert szép. A kezelőszervek fent találhatóak, így a gépnek biztos fogása van kesztyűben is, a gombok nyomkodása közben nem kell attól tartani, hogy kifordulna a kezünkből...

A kincskereső GPS - Garmin Colorado 300
Hirdetések
Oldal leírása
gps.wyw.hu: GPS katalógus - gps navigáció, helymeghatározó. Használt és új gps, webáruház, üzletek, tesztek, térképszoftverek, geocaching, tomtom, garmin, navigation, túra navigáció, járműkövetés.
Gyűjteményünkben 205 válogatott GPS navigáció témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 205 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 47899