Gps gyártók, gps márkák > IconX > GPS navigáció - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gps gyártók, gps márkák > IconX > 5 weboldal. Kategória leírása:

gps.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
IconX G400 - (el)tévedés kizárva
http://mobilarena.hu/teszt/iconx_g400_el_tevedes_kizarva/bevezeto.html

Megmondom őszintén: én erre vártam. Az IconX végre egy olyan cucc, amit magam is szívesen elfogadnék a régi Mio C310-em helyett, s eddig az Asus R700 volt a favoritom, de ha az árszintet is nézzük, akkor talán érthető, hogy miért akkora öröm az IconX megjelenése itthon.

IconX G400 - (el)tévedés kizárva
Árukereső - Iconx GPS
http://www.arukereso.hu/gps-navigacio-c3548/0-iconx.html

Iconx GPS navigáció árak, boltok, vélemények. Hol a legolcsóbb a GPS? GPS vevő: legjobb ár számos áruház...

Árukereső - Iconx GPS
iconX G300 - A magyar GPS
http://www.technet.hu/gps/20081120/iconx_g300_-_a_magyar_gps/

Érdekel bárkit is, hogy egy GPS magyar márka vagy sem. Szerintem inkább az ár/ érték arány a fontos, amiben az iconX középtájt helyezkedik el. Az LCP Systems saját márkaneve, az iconX nemrég debütált és várhatóan nem csak GPS-ek kerülnek forgalomba ezzel a megnevezéssel. Már csak emiatt is jól kellene szerepelnie az elsõ két modellnek, a G300-nak és a G400-nak, hiszen utat törnek az új márka számára. A G300 célközönsége az átlagfelhasználók, akiknek nincsen 100 ezer forintjuk ilyen kütyükre.

iconX G300 - A magyar GPS
Mit tud az iconX?
http://www.pdamania.hu/content/13093/

Többször írtunk más az iconX navigációs berendezésekről. Az LCP Systems Kft. érdekes sajtóközleményben foglalta össze, miért is jó az iconX. Ebből az anyagból szemezgetünk. Az iconX-hez 3 év terméktámogatás, saját honlap és interaktív közösségi oldal, hírportál, zeneletöltés, frissítések járnak. Az iconX az első magyar navigációs rendszer, magyar fejlesztésű szoftverekkel, magyarországi szervizháttérrel és támogatással.

Mit tud az iconX?
Kapható a magyar GPS, az IconX
http://www.pdamania.hu/content/12898/

Az LCP Kft., a Mio navigációs készülékek hazai disztribútoraként most teljesen új, saját márkát vezet be a hazai piacon. Az IconX név alatt egyelőre két navigációs készülék található, de a közeljövőben hordozható DVD-lejátszók, digitális képkeretek, médialejátszók, és több hasonló termék bevezetését is tervezi a cég. Az új navigációs készülékekre természetesen a Nav N Go iGo8 kerül, ám az eredetihez képest az LCP fejlesztői új funkciókkal bővítették a programot...

Kapható a magyar GPS, az IconX
Hirdetések
Oldal leírása
gps.wyw.hu: GPS katalógus - gps navigáció, helymeghatározó. Használt és új gps, webáruház, üzletek, tesztek, térképszoftverek, geocaching, tomtom, garmin, navigation, túra navigáció, járműkövetés.
Gyűjteményünkben 205 válogatott GPS navigáció témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 205 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 47899