Hajós, repülős, túra navigáció > GPS navigáció - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hajós, repülős, túra navigáció > 8 weboldal. Kategória leírása:

gps.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Sport GPS árak - Túra navigáció
http://www.arukereso.hu/gps-navigacio-c3548/sport/

Sport GPS árak - Árukereső: boltok, árak, vélemények. Hol a legolcsóbb a túra GPS ára? Melyik a legnépszerűbb sport GPS?

Sport GPS árak - Túra navigáció
Pda Pna készülékek kereskedése és szakszervize
http://www.pdamark.hu/

Navigációs készülékek: autózáshoz, turázáshoz, vadászathoz, horgászathoz, hajózáshoz, Garmin készülékek szakkereskedelme és mintaboltja 2009. április-tól. PDA-PNA készülékek szakszervizelése! Számítástechnikai készülékek, TV-k LCD-TV-k nagykereskedelme. Radar detektorok: autókhoz valamint horgászathoz, export-import kereskedelem.

Pda Pna készülékek kereskedése és szakszervize
Kalandra fel, irány a természet!
http://www.multinavigator.hu/cikk.php?id=434

Kalandra fel, irány a természet! (Garmin Colorado 300) A navigációs megoldásairól már jól ismert gyártó, a Garmin, a természetszerető emberekre gondolt, amikor megalkotta a Colorado 300-ra keresztelt túra GPS-t. De ne intézzük el ezt az eszközt annyival, hogy "megint egy újabb GPS!" Bár igaz, hogy elsősorban klasszikus tájékozódásra, terepi és hajós navigálásra alkalmas kütyüről beszélünk, de annál azért többről van itt szó.

Kalandra fel, irány a természet!
Gps és a vitorlázás
http://www.sportpiac.hu/index.php?rovat=vitorlazas&cikk=2253

A vízi navigáció elterjedtebb formája ma már a GPS-készülékekre épül. Szerencsére egyre többen ismerik fel a GPS-ben rejlő navigációs lehetőségeket, ami nemcsak navigál, de a navigációt egy kis tanulmányozás után gyerekjátékká és biztonságossá teszi. A hajós GPS-készülékek közül, amit Magyarországon kapni lehet és hajózáshoz feltétel nélkül használható, az a Magellan és a Garmin. Minden más szemfényvesztés.

Gps és a vitorlázás
Gps és a vitorlázás 2.
http://www.sportpiac.hu/index.php?rovat=vitorlazas&cikk=2264

A navigációs helyzetmeghatározó programok a modern hajózók között napról napra népszerűbbek. A programok könnyű kezelése, a komputerek, laptopok hajókon történő széles körű elterjedése nagyban hozzásegít a GPS-rendszerek szinte napi alkalmazásához. Azonban nem precíz!

Gps és a vitorlázás 2.
World Gate
http://www.worldgate.hu/?action=termekek&cat=35

World Gate - Hajós navigációs rendszerek, GPS-ek. Nüvi, Garmin, oregon, Colorado...

World Gate
Garmin - Foretrex 201
http://www.pulzusmeres.hu/product.php?productid=278&cat=98&page=1

A Foretrex 201 karon hordható, személyi navigátor. Kitelezésének köszönhetően ideális kirándulásra, hegymászásra, túrázásra. Jó választás lehet mindenkinek, aki csuklón viselhető, könnyű, vízhatlan GPS-t keres. A Foretrex 201 ötvözi az új személyi tréning-készülék (a Forurunner 201-es) tokozását és a népszerű Geko 201-es tudását. A Foretrex 201 segítségével mindkét kezünk szabad lehet úgy, hogy közben a szükséges navigációs információkat is bármikor leolvashatjuk.

Garmin - Foretrex 201
Hogyan rögzítsük a GPS-t?
http://www.pdamania.hu/content/9461/

Itt az ősz, pattanjunk a kerépárra, és menjünk még munkába is két keréken! Igen ám, de hogyan tegyük fel az autóban használt GPS-t a kormányra? Milyen adapterre van szükségünk? Kevés olyan navigációs eszköz van, mely gyári kormány adapterrel rendelkezik. Így például a Garmin Zümo motoros GPS-eihez már a csomagban kapunk nagyon stabil csuklópántot, mellyel a krómozást fel nem sértve lerögzíthetjük az eső álló készüléket. A TomTom Rider is hasonló megoldással rendelkezik.

Hogyan rögzítsük a GPS-t?
Hirdetések
Oldal leírása
gps.wyw.hu: GPS katalógus - gps navigáció, helymeghatározó. Használt és új gps, webáruház, üzletek, tesztek, térképszoftverek, geocaching, tomtom, garmin, navigation, túra navigáció, járműkövetés.
Gyűjteményünkben 205 válogatott GPS navigáció témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 205 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 47887