Gps hírek > GPS navigáció - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gps hírek > 11 weboldal. Kategória leírása:

gps.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Párbaj: öt navigátor egymás ellen
http://www.origo.hu/techbazis/hightech/20080724-igo-naviguide-tomtom-nokia-m ...

Öt különböző típust teszteltünk: egy saját térképszoftver használó Mitac Mio Moov 330-ast, egy iGo 8-at futtató Asus P750-es okostelefont, egy NaviGuide-os Garmin nüvi 255wt készüléket, egy Nokia 6210 Navigatort, valamint a TomTom cég GO730-as modelljét. Egyik éjjel fél 11 környékén - hogy egy esetleges dugó ne befolyásoljon - öt autóval indultunk útnak, hogy kiderítsük, melyik készülék navigál a legjobban - minden eszközt úgy állítottunk be, hogy a lehető leggyorsabb útvonalat generálja, a sofőröknek...

Párbaj: öt navigátor egymás ellen
Gps navigáció blog
http://gpsnavigacio.blogspot.com/

Gps navigáció blog - Minden, ami a GPS-ről szól, minden, ami a navigátorokhoz (GPS, PDA, PNA, GPS telefonok) kapcsolódik, ami hír, ami érdekes, amit már rég tudnunk kéne, de mégsem tiszta.

Gps navigáció blog
GPS-rendszerek új korszaka
http://www.origo.hu/tudomany/20071204-navstar-gps-amikor-megszunik-az-amerik ...

Az események a színfalak mögött zajlanak, ám a jólértesültek már tudják, hogy rohamosan közeleg az idő, amikor az amerikai műholdas navigációs rendszer, a Navstar egyeduralma megszűnik. Ki lesz a következő, aki globális helymeghatározó rendszerrel rukkol elő? Európa, az oroszok, netán Kína? Kinek milyen szisztémájú a rendszere, és hány navigációs műholdja kering jelenleg? Ha kiépül egy új rendszer, használható lesz-e a már megvásárolt GPS vevőinkkel? Ezekkel az izgalmas kérdésekkel fordultunk az ELTE első Tudományos Sajtóklubján Kovács Bélához, az Informatika Kar Térképtudományi és Geoinformatikai Tanszékének munkatársához.

GPS-rendszerek új korszaka
gpsmagazin.hu
http://www.kutyu.hu/content/blogsection/1/3/

Kütyü Magazin Hírportál - GPS Magazin. Hírek, cikkek, érdekességek, fórum...

gpsmagazin.hu
ATP - GPS-koordináta minden fotóhoz
http://www.technet.hu/gps/20090203/atp_-_gps-koordinata_minden_fotohoz_egysz ...

Geotagging, azaz a fotók pontos helyhez kötése eddig még soha nem látott egyszerűséggel. Ha valaha voltunk már gondban azzal, hogy vajon hol készítettünk egy fotót, akkor fogékonyak vagyunk a geotaggingre, azaz a fotók GPS-koordinátával történő ellátására. Vannak jó módszerek, de ilyen egyszerűt, mint amilyet az ATP kínál, nem nagyon láttunk még.

ATP - GPS-koordináta minden fotóhoz
Átverések: hamis Nav N Go szoftverek
http://www.gps-park.com/?news=yes&newsID=49

Megtévesztő, hamis Nav N Go szoftverek jelentek meg Magyarországon – jelentette be a szoftverfejlesztő cég márkavédelmi képviselete, az IPR Consulting Kft. Az elmúlt napokban a Vám- és Pénzügyőrség által szolnoki és veszprémi boltokban tartott ellenőrzések során olyan megtévesztő iGO My way szoftverek kerültek elő, melyeket a fogyasztók könnyen eredetinek gondolhatnak.

Átverések: hamis Nav N Go szoftverek
Helymeghatározó kutyáknak
http://www.gpsmarket.hu/index.php?article=133

Tény, hogy sajnos még a világ legféltettebb kutyái is elveszhetnek. Akár nyitva hagyott ajtón át szöknek meg, vagy sétáltatás közben szaladnak el, a gazdinak nem lesz egyszerű dolga ha fel akarja kutatni a családtagot. A PetSafe GPS Locator-al vezeték nélküli technológia biztosítja kedvencünk megtalálását pillanatok alatt.

Helymeghatározó kutyáknak
Háborúban és békében
http://www.navisys.hu/opencontent.php?id=18

Az USA védelmi minisztériuma régóta aggódott amiatt, hogy a GPS standard jeleit idővel ellenséges szervezetek is felhasználják, így előkészületeket tettek ennek megakadályozására. A védekezésre az úgynevezett Selective Availability nevű technikát alkalmazták, amely a GPS C/A kódot mesterségesen torzította, így a civil vevők pontosságát körülbelül 150-300 méterre csökkentette.

Háborúban és békében
GPS Speaker Microphone - tudjunk egymásról
http://www.pdamania.hu/content/13641/

Aki bármilyen okból dolgozott már terepen, az tudja, sokszor mennyire fontos - életmentő - lehet, ha a társak helyzetét ismerjük. Mégis, nem nagyon van erre igazán jól működő eszköz. Illetve nem volt, mert itt a kategóriateremtő Discover GPS Speaker Microphone. A kapcsolattartás mostantól tehát nem csak a verbális, szóban közölt információkon alapszik, a csapat tagjai látják a másik helyzetét, mégpedig valós időben...

GPS Speaker Microphone - tudjunk egymásról
Geokék
http://okt.geocaching.hu/

Kék jeleken égi jelekkel. 2008. augusztus 9-én indul útjára a Geokék: a Másfélmillió lépés Magyarországon című film forgatásának 30. évfordulója alkalmából egy különleges "váltó" járja végig az Országos Kék Túra útvonalát. A teljes túratáv alatt GPS készülékkel tracklogot készítünk. A túra alatt egy erre a célra létrehozott geoládát viszünk végig, benne a hivatalos túrakönyvvel, amelyet az előre megadott pecsételőhelyeken le fogunk pecsételtetni. 28 szakasz van, amelyek résztávokat tartalmaznak.

Geokék
Intrack nyomkövetés blog
http://nyomkovetes-blog.hu

Rendszeresen frissülő, heti minimum 3-5 cikkel megjelenő oldalunk érdekességekkel, hírekkel, tippekkel a nyomkövetés világából.

Intrack nyomkövetés blog
Hirdetések
Oldal leírása
gps.wyw.hu: GPS katalógus - gps navigáció, helymeghatározó. Használt és új gps, webáruház, üzletek, tesztek, térképszoftverek, geocaching, tomtom, garmin, navigation, túra navigáció, járműkövetés.
Gyűjteményünkben 205 válogatott GPS navigáció témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 205 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 47899