Gps szolgáltatások > GPS navigáció - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gps szolgáltatások > 26 weboldal. Kategória leírása:

gps.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Secret Control GPS Kft.
http://www.navsky.hu/

A Secret Control GPS Kft. 1997 óta az ügyfeleinek és a piaci igényeknek maximálisan megfelelő, folyamatosan megújuló minőségi termékeket és szolgáltatásokat biztosít a GPS – GSM – WEB alkalmazások területén: Webbase műholdas gépjármű-logisztikai rendszer. Webbase műholdas gépjármű-logisztikai szolgáltatásunk szerteágazó iparágaknak, kis-közép és nagyvállalatoknak egyaránt nyújt hasznos megoldást a gépjárművek üzemeltetésének több területén is...

Secret Control GPS Kft.
World Gate - Nyomkövetés
http://www.worldgate.hu/?action=termekek&cat=42

World Gate - GPS Nyomkövetés - személy és járműkövetés, kutyakövetés, SAT WebTrack, áru kísérés, jármu védelem....

World Gate - Nyomkövetés
WebEye
http://www.webeye.hu/

A WebEye egy Internet alapú flottakövető rendszer. Gyorsan és egyszerűen készít nyilvántartásokat, kimutatásokat a járműpark mozgásáról térképes ellenőrzési lehetőséggel. A WebEye rendszer használata jelentős költségmegtakarítást eredményez a járműpark üzemeltetésében, az Internet segítségével bárhonnan elérhető.

WebEye
Járműkövetés
http://www.jarmukovetes.hu/

Járműkövetés.hu - Fuvarozás és személyszállítás járműkövető rendszerek. Építőipari és mezőgazdasági munkagépek munka- és járműkövetése. Céges járművek, üzletkötői hálózatok jármű- és nyomkövetése.

Járműkövetés
Flottakövetés - iTrack
http://www.itrack.hu/

iTrack - Flottakövetéssel, nyomkövetéssel kapcsolatos szolgáltatások.

Flottakövetés - iTrack
Kölcsönzés
http://www.geochallenge.hu/index.php?mit=76

Ki szeretné próbálni a geocachinget? Külföldi utazását szeretné nyugodtabbá tenni egy üzembiztos autós navigációs eszközzel? Vásárlás előtt áll, és a döntéshozatalhoz nagy segítség lenne néhány típus kipróbálása? Kölcsönözzön GPS-készüléket, a legegyszerűbb kézi vevőtől a nagytudású autós készülékekig!

Kölcsönzés
PetSafe GPS Locator
http://www.petsafegpslocator.com/

A PetSafe GPS Locator biztosítja kedvencünk megtalálását pillanatok alatt. Egy a kutyánkra rögzített GPS-es nyakörv segítségével bárhol, bármikor megtalálhatjuk kedvencünket. A PetSafe helymeghatározó szolgáltatása telefonos rendszeren keresztül vehető igénybe gyorsan, pontosan...

PetSafe GPS Locator
Fleet - Járműkövetés
http://www.fleet.hu/

A fleet.hu egy web-alapú járműkövető szolgáltatás, melynek segítségével folyamatosan nyomon követheti járművei mozgását. A szolgáltatás használatához - a gépkocsikba szerelt egységen túl - mindössze egy internet-eléréssel rendelkező számítógépre van szüksége, de az adatokat megtekintheti egy PDA-n (kéziszámítógép), vagy akár WAP-os mobiltelefonjával is.

Fleet - Járműkövetés
Autóvéd Kft.
http://www.autoved.hu/

Műholdas gépjármű védelem. Az Autóvéd Kft. által kifejlesztett műholdas gépjárművédelmi rendszerek az alábbi alkalmazási célokra és feladatok megvalósítására használhatók: Gépjármű káresemény jelzése, Jármű pozíciójának, mozgásának ellenőrzése, Járműlopás megakadályozása, Ellopott gépjármű utólagos megtalálása, Jármű blokkolása távolról, Jármű indításgátlása, Operátori felügyelet...

Autóvéd Kft.
Skysolutions Kft.
http://www.skysolutions.hu/

GPS nyomkövetés, járműbiztonság és személyvédelem, ahogy csak mi tudjuk!

Skysolutions Kft.
Favorit gps
http://www.favoritgps.hu/

Favorit gps - Műholdas járművédelem. Bárhova követjük... Autókra, hajókra, motorokra, flottákra. A Favorit GPS Kft 2006-ban alakult, mint a fejlődő műholdas gépjárművédelmi piac új szereplője. A legújabb fejlesztésekkel és megbízhatóságával igyekszik ügyfeleit kiszolgálni.

Favorit gps
Nav-x Kft.
http://www.nav-x.hu/

GPS Jármű és személykövetés. A Nav-x Kft által nyújtott szolgáltatás lényege, hogy a műholdak által pozicionált jármű vagy személy valós helyzetét egy GPS-GSM kommunikátor rendszeren keresztül egy szerverünkre juttatjuk. Ezt a továbbított pozíciót az erre a célra fejlesztett szoftver egy térképre konvertálja melyet web felületen Internet hozzáférésen keresztül számítógépen lehet kiértékelni a nap 24 órájában bárhol, ahol Internet kapcsolat van.

Nav-x Kft.
in-kal gps
http://www.inkalgps.hu/

Járműkövető GPS szolgáltatás internetes szerverünkön keresztűl: Bármilyen típusú járműre.

in-kal gps
Látlak.hu
http://www.latlak.hu/

Tartsa rajta a szemét! Járműkövető megoldások a fejlesztőtől... A legfontosabb, hogy ezentúl mindig tudni fogja, ki merre járt!

Látlak.hu
GPSmart Kft.
http://www.gpsmart.hu/

GPSmart Kft. többéves hazai és nemzetközi programozói és hardver építési tapasztalattal rendelkezõ vállalkozás. Azért jött létre, hogy egy magas színvonalú nemzetközi GPS alapú flottakövetési adatszolgáltatás nyújtson ügyfelei részére. Cégünk több készülékkel és szolgáltatással áll megrendelõink rendelkezésére. Elsõdleges tevékenységi körünk az Internet alapú flottakövetési és gépjármü védelmi megoldások. Az általunk forgalmazott készülékek minden elemét saját fejlesztésben kísérleteztük és készítettük el az elektronikai, hardver és szoftver eszközökkel együtt.Több országban rendelkezünk disztribúciós képviselettel és nyújtunk teljeskörü szolgáltatást ügyfeleink részére (Ausztria, Lengyelország, Észtország, Románia, Magyarország, Szlovákia, Svédország, Finnország, Kína, Korea).

GPSmart Kft.
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
gps.wyw.hu: GPS katalógus - gps navigáció, helymeghatározó. Használt és új gps, webáruház, üzletek, tesztek, térképszoftverek, geocaching, tomtom, garmin, navigation, túra navigáció, járműkövetés.
Gyűjteményünkben 205 válogatott GPS navigáció témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 205 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 47899