A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > GPS navigáció - wyw.hu

Tartalom:

gps.wyw.hu

A kincskereső GPS - Garmin Colorado 300
A kincskereső GPS - Garmin Colorado 300
http://www.technet.hu/gps/20080220/a_kincskereso_gps_-_garmin_colorado_300/

A készülékház strapabíró, mégsem ipari. Elsőre nem hinné el a szem, hogy bírja a port, ütést, és a vizet is, mert szép. A kezelőszervek fent találhatóak, így a gépnek biztos fogása van kesztyűben is, a gombok nyomkodása közben nem kell attól tartani, hogy kifordulna a kezünkből...

www.technet.hu
A műholdas helymeghatározás elve
A műholdas helymeghatározás elve
http://www.muszeroldal.hu/measurenotes/bartha.html

A műholdas helymeghatározás elve, és gyakorlati alkalmazása.

www.muszeroldal.hu
AeroMap Letöltés
AeroMap Letöltés
http://www.aeromap.eu/download.php

AeroMap - szoftver frissítések és térképek letöltése, dokumentációk, béta verziók.

www.aeromap.eu
Androczky.hu
Androczky.hu
http://www.androczky.hu/geocaching/

Nemrég megismerkedhettem egy új és rendkívül izgalmas szabadtéri tevékenységnek, sprotnak és azóta függő vagyok. A Geocaching olyan, mint egy nagyon szórakoztató kalandjáték GPS tulajoknak. A rejtekhely-vadászatban való részvétel remek módja egy GPS képességeinek kihasználására. Az alapötlet az, hogy személyek vagy szerveződések rejtekeket hoznak létre és megosztják ezek pontos helyét az Interneten. A sok-sok GPS felhasználó aztán a koordináták segítségével felkeresheti ezeket. Egy-egy ilyen "geoláda" számos jutalmat rejthet, azonban egy szabály van: Ha kiveszel egy ajándékot a ládából, bele is kell tenned valamit az utánad jövőknek!

www.androczky.hu
Androidvásár
Androidvásár
http://www.androidvasar.hu/android_gps_2

Az androidos mobiltelefonok kora megérkezett, most már letagadhatatlanul is el kell ismernünk, ebből nincs visszaút, a világ döntött helyettünk is. Az Androidos mobiltelefonba alapjáraton elérhetjük a Yahoo, a Gmail, és az MSN alkalmazásokat. Nem kell az átlagnál jobb fizetéssel rendelkezz ahhoz, hogy androidos okos mobiltelefonod, vagy androidos táblagéped legyen! Dual simes androidos mobilt szeretnél? Néhány kattintás, és mi segítünk neked megvásárolnod! Tudjuk, hogy bizalom kell ahhoz, hogy előre fizess a megrendelt készülékért, ám mi mindenben segítünk. Sőt, hogy még biztosabb légy a dolgodban, előzőleg telefonon érdeklődd le az androidos mobil, vagy táblagép árát, kinézetét, tudását. Így önmagad számára is minden hibalehetőséget kizársz, hogy azt a készüléket kapod készhez, amit előzőleg, rajtunk keresztül közvetlenül a forgalmazótól megrendeltél!

www.androidvasar.hu
ATP - GPS-koordináta minden fotóhoz
ATP - GPS-koordináta minden fotóhoz
http://www.technet.hu/gps/20090203/atp_-_gps-koordinata_minden_fotohoz_egysz ...

Geotagging, azaz a fotók pontos helyhez kötése eddig még soha nem látott egyszerűséggel. Ha valaha voltunk már gondban azzal, hogy vajon hol készítettünk egy fotót, akkor fogékonyak vagyunk a geotaggingre, azaz a fotók GPS-koordinátával történő ellátására. Vannak jó módszerek, de ilyen egyszerűt, mint amilyet az ATP kínál, nem nagyon láttunk még.

www.technet.hu
Autó
Autó
http://auto.wyw.hu/

Akkumulátorok, Alkatrész gyártók, Autó kölcsönzõk, Autó-eredetvizsgálat, Autó-Tuning, Autóalkatrész, Autóápolás, Autóbontók, Autóbusz, Autófényezés, Autógáz, Autógumi - Alufelni, Autógyárak, Autóhifi, Autókereskedések, Autóklíma, Autómárkák, Autómentés, Autómodell, Autómosás, Autóriasztó - Biztonság, Autós portálok - Klubok, Autós TV mûsorok - TV, Autósiskola, Autósport, Autószalonok, Autóteszt, Autóüveg, Autóvillamosság, Benzinkutak, Biztosító társaságok, Gépjármu-finanszírozás, Gépjármufelépítmények, Használt autók, Haszongépjármûvek, Hirdetés - Apróhirdetés, Karosszériajavítás, Lakókocsi - Lakóautó, Márkaképviseletek, Motorgyárak, Online kereskedések, Szervizek, Terepjárók - Off-Road, Újságok - Magazinok, Utánfutók, Üzemanyag - Kenoanyag, Veterán autók, Veterán motorok, Volán társaságok, Zöldkártya.

auto.wyw.hu
Autóhifi
Autóhifi
http://autohifi.wyw.hu/

[AutoDVD cégek Magyarországon] [AutoDVD forgalmazók oldalai] [AutoDVD magazinok] [AutóDVD beszerelés] [Autóhifi javítás] [Autóhifi- Németország] [Autóriasztók Budapesten] [Autóriasztók vidéken] [Autótuning külföldön] [Autótuning Magyarországon] [Beszerelő szervizek oldalai] [Cikkek] [Fórumok] [Gyártók oldalai] [Importőr cégek oldalai] [Kereskedők oldalai] [Online autóhifi boltok külföldön] [Online autóhifi boltok Magyarországon] [Tesztek]

autohifi.wyw.hu
Autóvéd Kft.
Autóvéd Kft.
http://www.autoved.hu/

Műholdas gépjármű védelem. Az Autóvéd Kft. által kifejlesztett műholdas gépjárművédelmi rendszerek az alábbi alkalmazási célokra és feladatok megvalósítására használhatók: Gépjármű káresemény jelzése, Jármű pozíciójának, mozgásának ellenőrzése, Járműlopás megakadályozása, Ellopott gépjármű utólagos megtalálása, Jármű blokkolása távolról, Jármű indításgátlása, Operátori felügyelet...

www.autoved.hu
Oldal leírása
gps.wyw.hu: GPS katalógus - gps navigáció, helymeghatározó. Használt és új gps, webáruház, üzletek, tesztek, térképszoftverek, geocaching, tomtom, garmin, navigation, túra navigáció, járműkövetés.
Gyűjteményünkben 205 válogatott GPS navigáció témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 205 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 47856